SHIJONI QËNDRIMIN TUAJ

Ju jeni gjithmonë të mirëpritur këtu


MODERNE. E AKSESUESHME. E PËRBALLUESHME.

Zgjidhni Dhomën Tuaj

room image

Dhomë Dyshe Me Krevat Shtesë

       

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, një banjo private si dhe një tarracë. Njësia ofron 2 krevate.

Në banjën tuaj private:

Tharese flokesh

Banjë ose dush

Tualet shtesë

Rezervoni
room image

Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti

       

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, një banjo private si dhe një tarracë. Njësia ofron 1 krevat.

Në banjën tuaj private:

Tharese flokesh

Banjë ose dush

Tualet shtesë

Rezervoni
room image

Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Kopshti

       

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga kopshti. Njësia ofron 1 krevat.

Në banjën tuaj private:

Tharese flokesh

Banjë ose dush

Tualet shtesë

Rezervoni